Testimonials


 

Ik ben via een collega terecht gekomen bij Bet-Chi-Balance. Ik had toen al een heel revalidatie traject achter mij. Waaronder ook medisch maatschappelijk werk. Hierdoor wist ik dat ik moest werken aan mijn zelf. Maar hoe?? Eigenlijk na de eerste keer wist ik wat mij te doen stond. Grenzen stellen, mezelf leren waarderen en mezelf beschermen.Toen in het eerste gesprek gezegd werd een datum te stellen wanneer je dit voor je zelf “klaar” wilde hebben dacht ik, dat red ik nooit!! Maar door intensief ermee bezig te zijn, je “huiswerk” goed te maken en echt goede en duidelijke tips te krijgen is het mij toch gelukt! Ik was een onzeker persoon en vooral erg vermoeid maar ziende wijze knapte ik op. Ik werd weer energieker daardoor ook vrolijker en vooral duidelijker!

Die duidelijkheid naar mezelf toe heeft mij het meeste geholpen. Voor mijn naaste omgeving was dit wel eens wennen. Ik zei ineens wel eens nee! Maar wat heeft het mij veel gebracht!!! Zoveel energie!! En de toekomst ziet er zoveel zonniger uit!!!


“Als drukke moeder de gans was ik op zoek naar een goede balans tussen alles regelen maar ook dingen los laten. Betsie heeft mij in het coachingstraject inzicht gegeven in mijn doen en laten. Door met mij in gesprek te gaan tijdens een ontspannen wandeling ben ikzelf tot bepaalde “oplossingen” gekomen om bepaalde zaken los te laten of anders aan te pakken. Door de zaken anders aan te pakken heeft dit mij meer positiviteit opgeleverd.

Dank je wel Betsie voor jouw kundigheid en gezelligheid”


Ik heb Betsie ervaren als een prettige gesprekspartner en daardoor was alles bespreekbaar. Ik heb nu meer zelfvertrouwen, heb meer lef en geniet veel meer van het leven.

Jammer, dat het seizoen Qigong lessen er weer bijna op zit en ik kijk er naar uit dat in het najaar je lessen weer beginnen.Het heeft me goed gedaan om hier mee bezig te zijn en ik vind dat je op een hele prettige en ontspannen manier les geeft.Ga vooral hier mee door!!!!!!!!!!!!!


Op vrijdag morgen zijn we met een groepje van ongeveer 10 dames rustig bezig met bewegen op muziek.Dat is heel ontspannend maar vooral ook heel gezellig. Als we klaar zijn gaan we meestal nog kletsen bij een kopje koffie of thee. Ik kijk altijd weer uit naar de volgende vrijdag.

Het lijkt misschien in het begin als je er voor het eerst kennis mee maakt, een beetje op lucht scheppen. Maar toch na verloop van tijd merk ik toch een bepaalde uitwisseling, een beweging, stroming. Het bewegen brengt rust en verbetert mijn bewustzijn. Het is ook gelijk een lekker ontspannen uurtje voor mijzelf en met zo,n kaartje trekken aan het einde neem je even een tip mee naar huis, die echt helemaal persoonlijk is! Heerlijk!

Sinds een jaar volg ik nu de Qigong-lessen bij Bet-Chi-Balance. In het begin ondervond ik best wel wat weerstand bij mezelf bij bepaalde oefeningen. Gelukkig ben ik gewoon deze ochtenden blijven volgen, wist ik ook dat de weerstand vaak duidt op een blokkade of iets dergelijks, in jezelf. Nu we een jaar verder zijn geniet ik heel erg van de oefeningen en voel ik ook dat het me erg ten goede komt.De ontspanning, de rust die het me biedt duurt ook langer. Ik kan dat nu vaak een aantal dagen vasthouden. Ik ben er dus heel blij mee, een aanrader wat mij betreft.