Vind ik leuk

Hier is een overzicht van websites die ik belangrijk, interessant of gewoon leuk vind.

http://www.chineng.nl/

Hier volg ik de opleiding tot instructeur Chi Neng en sluit dit in januari a.s. af met een examen.Het Chi Neng Instituut blijft zo dicht mogelijk bij de zuivere leer en doet er alles aan om de kwaliteit hoog te houden.Ze werken hiervoor nauw samen met Teacher Li Hongshi. Teacher Li stond tien jaar aan het hoofd van de ‘Teachers training division’ in het Huaxia Zhineng Centre. Ik heb zelf het genoegen gehad om vorig jaar 4 trainingsdagen bij deze fantastische leraar te mogen volgen.

www.healthbalance.nu

Hier heb ik de opleidingen  NAC Life Coach en Relatiecoaching gedaan.  Een fantastische opleiding om de klant optimaal te kunnen ondersteunen om krachtig in het leven te staan, emotioneel in balans en gefocust te zijn op hun doel wat ze willen bereiken.

http://www.soulcircle.nl/

The Soulcircle is een centrum  in Roosendaal voor persoonlijke groei en ontwikkeling gevestigd in een monumentaal pand waar tot 2011 de Zusters Franciscanessen woonden en werkten.Een plek waar je onder andere terecht kunt voor meditatie, yoga, kloosterdagen, creatieve workshops, zang, dans en muziek. Ik geef daar maandelijks een workshop Zhi Neng Qigong, een hele fijne sfeer om daar een activiteit bij te wonen.

Rebels vegetarische recepten

Een site waar je overheerlijke vegetarische recepten kunt vinden. Enorm gevarieerd, vegetarisch kan ook heel afwisselend zijn!

voetreflex & tuina massage Ed van Wijk

Dit moet je een keer gedaan hebben, Ontspanning voor zowel lichaam als geest, versterking van het immuunsysteem, een verbeterde stofwisseling, dus een onderhoud van het gehele lichaam.

http://www.zuiderlichtbreda.nl/

http://www.meeshoeve.nl/