Wie ben ik

Mijn naam is Betsie Wagemakers, 56 jaar oud en moeder van 2 volwassen kinderen. Ik sta positief in het leven en geloof dat het leven bedoeld is om elkaar te laten “groeien”.  Het beste in elkaar naar boven  halen, obstakels op te ruimen en hoop daar als life-en relatiecoach een steentje aan bij te kunnen dragen. Dan zou je kunnen zeggen dat mijn missie geslaagd is. Ik word blij van mensen die verantwoording willen nemen voor hun eigen leven en in hun eigen kracht gaan staan. Daar worden we leukere mensen van, in eerste instantie voor onszelf maar niet te vergeten ook voor onze omgeving.

Ik heb een opleiding tot lifecoach en relatiecoach gevolgd bij Health Balance Group. Deze NAC-methode werkt resultaatgericht en zorgt ervoor dat het nieuwe patroon ook blijvend wordt gemaakt. Dat er dus daadwerkelijk iets verandert in jezelf en dat het geen tijdelijke oplossing is!